Πλήρης απεγκατάσταση του DejaVu
Αν διαγράψετε πρώτα τη μνήμη σας, οι εικόνες, το κείμενο και το ευρετήριο αναζήτησης φεύγουν μαζί.
- Ανοίξτε το DejaVu › Ρυθμίσεις › Απόρρητο και αποθήκευση και επιλέξτε «Διαγραφή όλων…»
- Τερματίστε το DejaVu από τη γραμμή μενού.
- Σύρετε το DejaVu από τις Εφαρμογές στον Κάδο.
- Στις Ρυθμίσεις συστήματος › Απόρρητο και ασφάλεια, αφαιρέστε το DejaVu από την «Εγγραφή οθόνης» και την «Προσβασιμότητα».