הסרה מלאה של DejaVu
מחיקת הזיכרון קודם מבטיחה שהתמונות, הטקסט ואינדקס החיפוש נעלמים יחד.
- פותחים את DejaVu › הגדרות › פרטיות ואחסון ובוחרים “מחיקת הכול…”.
- יוצאים מ-DejaVu דרך שורת התפריטים.
- גוררים את DejaVu מהתיקייה “יישומים” אל פח האשפה.
- בהגדרות המערכת › פרטיות ואבטחה, מסירים את DejaVu מ“הקלטת מסך” ומ“נגישות”.