Nyahpasang DejaVu sepenuhnya
Memadam memori anda terlebih dahulu memastikan gambar, teks dan indeks carian hilang bersama-sama.
- Buka DejaVu › Seting › Privasi & Storan dan pilih Padam Semua…
- Keluar dari DejaVu melalui bar menu.
- Seret DejaVu dari Aplikasi ke Tong Sampah.
- Dalam Seting Sistem › Privasi & Keselamatan, alih keluar DejaVu daripada Rakaman Skrin dan Kebolehcapaian.
Tulis kepada kami · [email protected] — kami menjawab dalam tempoh dua hari bekerja.