DejaVu uygulamasını tamamen kaldırın
Önce hafızanızı silmek; resimlerin, metnin ve arama dizininin birlikte silinmesini sağlar.
- DejaVu › Ayarlar › Gizlilik ve Depolama’yı açın ve Her Şeyi Sil…’i seçin.
- Menü çubuğundan DejaVu uygulamasından çıkın.
- DejaVu uygulamasını Uygulamalar klasöründen Çöp Sepeti’ne sürükleyin.
- Sistem Ayarları › Gizlilik ve Güvenlik’te DejaVu uygulamasını Ekran Kaydı ve Erişilebilirlik listelerinden kaldırın.