Alle hjelpeemne

Avinstaller DejaVu heilt

Slettar du minnet ditt først, er du sikker på at bileta, teksten og søkjeindeksen forsvinn saman.

  1. Opne DejaVu › Innstillingar › Personvern og lagring og vel Slett alt…
  2. Avslutt DejaVu frå menylinja.
  3. Dra DejaVu frå Programmer til papirkorga.
  4. I Systeminnstillinger › Personvern og sikkerhet fjernar du DejaVu frå Skjermopptak og Tilgjengelighet.

Relatert