Popolnoma odstranite DejaVu
Če najprej izbrišete spomin, ste prepričani, da slike, besedilo in iskalno kazalo izginejo skupaj.
- Odprite DejaVu › Nastavitve › Zasebnost in shramba in izberite Izbriši vse…
- Zaprite DejaVu v menijski vrstici.
- Povlecite DejaVu iz mape Aplikacije (Applications) v Koš (Trash).
- V Sistemskih nastavitvah (System Settings) › Zasebnost in varnost (Privacy & Security) odstranite DejaVu s seznamov Snemanje zaslona (Screen Recording) in Dostopnost (Accessibility).
Pišite nam · [email protected] – odgovorimo v dveh delovnih dneh.