Alle hulponderwerpen

DejaVu volledig verwijderen

Door eerst je geheugen te wissen, weet je zeker dat de beelden, de tekst en de zoekindex samen verdwijnen.

  1. Open DejaVu › Instellingen › Privacy en opslag en kies ‘Verwijder alles…’.
  2. Stop DejaVu via de menubalk.
  3. Sleep DejaVu van Programma’s naar de prullenmand.
  4. Verwijder DejaVu in Systeeminstellingen › Privacy en beveiliging uit Schermopname en Toegankelijkheid.

Gerelateerd