Gratis
€ 0
3 dagen geheugen op je hoofdscherm, met alle bescherming.
- 3 dagen geheugen, hoofdscherm
- Zoeken en tijdlijn
- Alle privacybescherming
- Touch ID en versleuteling
Prijzen
Alle privacybescherming is gratis. Pro geeft je je hele geheugen, op elk beeldscherm, en al het andere.
Beschikbaar bij de lancering DejaVu is nog niet te koop. Meld je aan voor de wachtlijst voor de bèta en Pro levenslang voor € 59 in plaats van € 79. Naar de wachtlijst
€ 0
3 dagen geheugen op je hoofdscherm, met alle bescherming.
€ 9per maand
Alles van Pro, per maand.
€ 59per jaar
Alles van Pro, voor de prijs van ongeveer 6½ maand.
€ 79eenmalig
Eén keer betalen. Voor altijd van jou.
€ 119eenmalig
Pro levenslang op 5 Macs in je huishouden.
De getoonde prijs is de eindprijs: er komt bij het afrekenen niets bij. Je betaalt in Amerikaanse dollars, euro's of ponden sterling, afhankelijk van je land. Betalingen worden verwerkt door Stripe; wij zien je kaartgegevens nooit.
| Gratis | Pro | |
|---|---|---|
| Geheugen | 3 dagen, hoofdscherm | Onbeperkt, elk beeldscherm |
| Zoeken, met het woord gemarkeerd | ||
| Tijdlijn | ||
| Alle bescherming: pauzeren, vergeten, Nooit opgenomen, versleuteling, Touch ID | ||
| Browserextensies | ||
| Exporteren en archiveren | ||
| Hoe lang je geheugen bewaart, opslaglimiet | ||
| Zoeken op betekenis, Vraag het je geheugen, Mijn dag (1.1) | ||
| Slimme verzamelingen (1.1) | ||
| Opdrachten, Siri, widgets, MCP-server (1.1) |
Haal DejaVu via deze website of via de Mac App Store. Bij allebei blijft alles op je Mac.
| Direct | Mac App Store | |
|---|---|---|
| Leest tekst | Uit het venster zelf, en uit het beeld | Uit het beeld |
| Browserextensies | Safari, Chrome, Brave, Edge | Safari |
| Updates | Ingebouwd | App Store |
| Aankoop | Deze website (Stripe), Setapp | In-app-aankoop |
| Gezin | Gezinslicentie, 5 Macs | Delen met gezin van Apple |
Ja. De gratis versie bewaart 3 dagen geheugen van je hoofdscherm, met alle privacybescherming, zo lang als je wilt. Je hebt geen betaalkaart nodig. Herinneringen ouder dan 3 dagen worden gaandeweg verwijderd; overstappen op Pro brengt ze niet terug.
DejaVu blijft werken, met alle functies die je hebt. Grote nieuwe functies na dat jaar zijn een optionele, betaalde upgrade.
Er wordt niets verwijderd zonder waarschuwing. We herinneren je er 7 dagen voor het einde aan; daarna blijft je hele geheugen nog 30 dagen leesbaar. Pas dan bewaart DejaVu weer alleen de laatste 3 dagen, net als Gratis.
Ja. Je kunt binnen 14 dagen na je aankoop het volledige bedrag terugvragen, zonder opgave van redenen. Schrijf naar [email protected].
Na je aankoop krijg je een licentiesleutel per e-mail. Klik op ‘Open in DejaVu’ of plak de sleutel in DejaVu › Instellingen › Licentie. Je herinneringen verlaten je Mac nooit.
Pro werkt op 2 van je Macs tegelijk, Gezin op 5 Macs in één huishouden. Elke Mac wordt één keer geactiveerd. Wil je Pro naar een andere Mac verhuizen, geef de oude dan vrij via de link ‘Je Macs beheren’ in je licentiemail, of in DejaVu › Instellingen › Licentie (tot 5 keer per 30 dagen).
Vul op de licentiepagina het e-mailadres in dat je bij je aankoop hebt gebruikt, dan sturen we je sleutel opnieuw.
DejaVu is een persoonlijk hulpmiddel voor je eigen Mac. Het heeft geen functies voor teams of beheer.