Όλα τα θέματα βοήθειας

Ενεργοποίηση του DejaVu Pro

Μετά την αγορά λαμβάνετε ένα email από το [email protected] με το κλειδί άδειάς σας.

Το Pro ενεργοποιείται μία φορά σε κάθε Mac και μετά λειτουργεί χωρίς σύνδεση. Το Pro μπορεί να είναι ενεργό σε 2 Mac και το Οικογενειακό σε 5. Για να το μεταφέρετε σε νέο Mac, επιλέξτε «Αποδέσμευση αυτού του Mac» στις Ρυθμίσεις › Άδεια χρήσης του παλιού. Οι αναμνήσεις σας δεν φεύγουν ποτέ από τον Mac σας.

  1. Στο email, κάντε κλικ στο «Άνοιγμα στο DejaVu». Ή αντιγράψτε το κλειδί.
  2. Στο DejaVu, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις › Άδεια χρήσης και επικολλήστε το κλειδί.
  3. Χάσατε το email; Χρησιμοποιήστε τη σελίδα της άδειας για να λάβετε ξανά το κλειδί σας.

Σχετικά θέματα