Активирайте DejaVu Pro
След покупката получавате имейл от [email protected] с вашия лицензен ключ.
Pro се активира веднъж на всеки Mac и след това работи без интернет. Pro може да е активен на 2 Mac компютъра, а Семейният — на 5. За да го преместите на нов Mac, изберете „Освободи този Mac“ в Настройки › Лиценз на стария. Паметта ви никога не напуска вашия Mac.
- В имейла кликнете върху „Отвори в DejaVu“. Или копирайте ключа.
- В DejaVu отворете Настройки › Лиценз и поставете ключа.
- Изгубили сте имейла? Използвайте страницата за лиценза, за да получите ключа си отново.