Alla hjälpämnen

Aktivera DejaVu Pro

Efter köpet får du ett mejl från [email protected] med din licensnyckel.

Pro aktiveras en gång på varje Mac och fungerar sedan offline. Pro kan vara aktivt på 2 Mac-datorer och Familj på 5. Om du vill flytta det till en ny Mac väljer du Frigör den här Macen i Inställningar › Licens på den gamla. Dina minnen lämnar aldrig din Mac.

  1. Klicka på Öppna i DejaVu i mejlet. Eller kopiera nyckeln.
  2. Öppna Inställningar › Licens i DejaVu och klistra in nyckeln.
  3. Har du tappat bort mejlet? Använd licenssidan för att få nyckeln igen.

Relaterat