Επιτρέψτε την «Εγγραφή οθόνης»
Το DejaVu χρειάζεται την άδεια «Εγγραφή οθόνης» για να θυμάται τι υπάρχει στην οθόνη σας. Τη χρησιμοποιεί μόνο σε αυτόν τον Mac· τίποτα δεν αποστέλλεται πουθενά.
Το macOS μπορεί κατά διαστήματα να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ξανά αυτή την άδεια. Όταν συμβεί αυτό, το DejaVu κάνει παύση και εμφανίζει μια ειδοποίηση: τίποτα παλιό δεν χάνεται.
- Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος › Απόρρητο και ασφάλεια › Εγγραφή οθόνης και ήχου συστήματος.
- Ενεργοποιήστε το DejaVu. Αν δεν εμφανίζεται στη λίστα, κάντε κλικ στο +, επιλέξτε το DejaVu στις Εφαρμογές και ενεργοποιήστε το.
- Κάντε κλικ στο «Έξοδος και εκ νέου άνοιγμα» όταν το ζητήσει το macOS.
- Ελέγξτε τη γραμμή μενού: το εικονίδιο του DejaVu δείχνει «Μνήμη ενεργή».
Οδηγός βήμα προς βήμα για την άδεια «Εγγραφή οθόνης»