Alla hjälpämnen

Håll en app eller sajt utanför ditt minne

Lösenordshanterare, privata fönster, banksajter och videosamtal behålls aldrig, som standard.

I menyraden kan du också pausa i 15 minuter, 1 timme eller till i morgon, eller glömma de senaste 5 minuterna.

  1. Öppna DejaVu › Inställningar › Integritet.
  2. Under Spelas aldrig in klickar du på +.
  3. Välj en app, eller skriv en webbplats.
  4. Från och med nu tittar DejaVu bort när den visas på skärmen.

Relaterat