להשאיר אפליקציה או אתר מחוץ לזיכרון
מנהלי סיסמאות, חלונות פרטיים, אתרי בנקים ושיחות וידאו לא נשמרים אף פעם, כברירת מחדל.
בשורת התפריטים אפשר גם להשהות ל-15 דקות, לשעה אחת או עד מחר, או לשכוח את 5 הדקות האחרונות.
- פותחים את DejaVu › הגדרות › פרטיות.
- תחת “אף פעם לא מוקלט”, לוחצים על +.
- בוחרים אפליקציה, או מקלידים כתובת של אתר.
- מעכשיו, DejaVu מסיט את המבט בכל פעם שהם מופיעים על המסך.