Jauhkan apl atau laman daripada memori anda
Pengurus kata laluan, tetingkap peribadi, laman web perbankan dan panggilan video tidak pernah disimpan, secara lalai.
Di bar menu, anda juga boleh menjeda selama 15 minit, 1 jam atau sehingga esok, atau melupakan 5 minit terakhir.
- Buka DejaVu › Seting › Privasi.
- Di bawah Tidak pernah dirakam, klik +.
- Pilih apl, atau taip laman web.
- Mulai sekarang, DejaVu melangkaunya apabila ia dipaparkan pada skrin.
Tulis kepada kami · [email protected] — kami menjawab dalam tempoh dua hari bekerja.